Camping Oba's Hofje

Camping

Onze camping heeft 15 ruime staanplaatsen beschikbaar op een mooi grasveld. Alle plekken hebben een eigen stroomvoorziening. Het kampeerterrein wordt omgeven door bomen die beschutting bieden tegen eventuele wind.  Op de camping kunt u genieten van rust en ruimte. Maar het is ook een ideale uitvalsbasis voor dagjes uit. De centrale ligging maakt het mogelijk te wandelen in de natuur, een heerlijke dag op het strand door te brengen, te fietsen in de duinen of te winkelen in een gezellig stad. Een bezoek aan Neeltje Jans is ook zeker de moeite waard!

 

Sanitair

In het sanitairgebouw vindt u drie douches met warm en koud water en twee wascabines ook met warm en koud water. Begin 2019 hebben wij een zonneboiler laten plaatsen. We zochten naar een oplossing om het water op de camping op een duurzame en milieuvriendelijke manier te kunnen verwarmen. Met dit systeem kunnen wij u de komende jaren voorzien van duurzaam opgewekt water (als u benieuwd bent hoe het systeem werkt, klik dan hier ►). Verder zijn er vier toiletten en een een stortplaats voor uw chemisch toilet. Aan de buitenzijde van het gebouw bevindt zich een spoel- en wasruimte met warm en koud water. Ook is er een wasmachine, deze werkt door middel van munten, en een koelkast voor algemeen gebruik. In het toiletgebouw staat een informatierek met folders over uitstapjes in de omgeving en over de activiteiten die tijdens uw verblijf op onze camping plaatsvinden.

 

Kinderen

Voor de kinderen is er naast het kampeerterrein een speelveld met een speeltoestel, een zandbak en schommels. Ook is er een grote trampoline en een voetbalveld. Veel kinderen genieten van de dierenweide met geiten, kippen en konijnen.

Bij slecht weer kunnen de kinderen zich prima vermaken in de grote schuur. Daar zijn o.a. een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel aanwezig.

 

Paardenstalling

Bent u een paardenliefhebber? Ook dan kunt u bij ons terecht. Tijdens de zomermaanden bestaat de mogelijkheid om in overleg uw paard bij ons te stallen, zodat u tijdens uw verblijf het Zeeuwse landschap te paard kunt verkennen.

 

Parkeren

Het kampeerterrein is autovrij, dat maakt de camping rustig en veilig. U kunt uw auto op het parkeerterrein op het erf parkeren.

© 2016 - Oba's Hofje | ontwerp website Mediartist Productions | CMS Tim365

Minicamping en vakantiewoningen Oba's Hofje

Oba's Hofje

Kalfhoekseweg 2

4356 RK Oostkapelle

 

t: 0118 - 583 726

e: info@obashofje.nl

volg ons op facebook

Camping Oba's Hofje